ANUNȚ

privind relația cu publicul și beneficiarii GAL

   Având în vedere decretul privind starea de urgență făcut public luni, 16.03.2020, de Președintele României vă informăm că, în perioada stării de urgență declarată din 16 martie 2020 – 15 aprilie 2020, ca masură de prevenire a infectării sau răspândirii noului coronavirus (Covid-19), la nivelul Asociației Grupul de Acțiune Locală Țara Gugulanilor activitatea de relații cu publicul se va desfășura preponderent în mediul on-line prin intermediul adresei de e-mail, prin intermediul telefonului sau prin servicii de curierat.

   În consecință, Asociația Grupul de Acțiune Locală Țara Gugulanilor își restrânge activitatea de relații cu publicul, fiind la dispoziția acestuia prin preluarea solicitărilor telefonice și a documentelor transmise prin e-mail sau prin servicii de curierat. Nu intră sub incidența celor menționate situațiile cu caracter urgent sau care nu pot fi soluționate prin mijloacele de comunicare disponibile.

CANALE DE COMUNICARE:

TELEFONIC
Contactaţi telefonic personalul Asociației Grupului de Acțiune Locală Țara Gugulanilor pentru a solicita informaţii cu caracter general la numărul de telefon 0374.992.733.

ÎN SCRIS prin E-MAIL
Transmiteţi în scris solicitarea dumneavoastră de informaţii cu caracter general sau specific, pe adresa de e-mail galtaragugulanilor@yahoo.com.

ÎN SCRIS prin POŞTĂ
Transmiteţi în scris solicitarea dumneavoastră de informaţii cu caracter public sau specific pe adresa sediului central al AFIR, respectiv: Sat Sacu, Nr. 47, comuna Sacu, județul Caraș-Severin.

Măsurile de mai sus vor fi în vigoare până la o dată care va fi comunicată în mod oficial pe pagina de internet a Asociației Grupul de Acțiune Locală Țara Gugulanilor: http://galtaragugulanilor.ro

Categories: ComunicateRecente

Related Posts

Apeluri

Apel de Selectie M6.1/6A Modificat iunie 2018

_M 6.1-6A – Infiintarea de activitati neagricole – Apel de selectie – forma complexa _M 6.1-6A – Infiintarea de activitati neagricole – Apel de selectie – forma simplificata

Ghidul solicitantului

Anexă la Ghidul solicitantului M1.2/1C CONSULTATIV – 22.11.2019

Anexă la Ghidul solicitantului aferent Măsurii 1.2/1C „Transfer de cunostințe, formare și învățare continuă” CONSULTATIV

Recente

Nota Raport final M 6.3

Nota Raport final M 6.3